Uw pand gegarandeerd goed geïsoleerd

Wij voeren isolatiewerk uit voor particulieren, bedrijven en instanties in Uithoorn en ┬▒ 20 km daaromheen, bijv. in Aalsmeer, Mijdrecht, Hoofddorp, Amstelveen, Bijlmermeer, Amsterdam etc.

Isolatie: hoe gaan wij te werk?

Isolatiebedrijf Upgrade stelt zich ten doel woningen en bedrijfspanden optimaal te isoleren. De bestaande situatie is ons uitgangspunt.

Geen isolatie, gedeeltelijke isolatie, slechte isolatie? Wij gaan met een camera de spouw of ander tussenruimtes in om te kijken of er wat zit en bepalen dan wat nodig is. Voor de isolatie van de spouwmuur boren we gaatjes en spuiten we de (nog) aanwezige holtes vol met schuim (EnveriFoam) dat uitstekend isoleert.

Isolatiemateriaal EnveriFoam

EnveriFoam wordt in vloeibare vorm in bijv. de spouwmuur gespoten, waar het opdroogt tot schuim. Het plakt niet, zwelt niet en dringt door tot in de kleinste kieren en naden. EnveriFoam is bovendien waterafstotend, dampdoorlatend en geurneutraal. Ook voldoet het aan de huidige brandweervoorschriften en heeft het een lange levensduur.

Kortom: EnveriFoam is een modern isolatiemateriaal dat alle holtes perfect afdicht om de meest ideale isolatiewaarde te realiseren.

Dubbel besparen door isolatie

De meeste bewoners van oudere panden krijgen ermee te maken nu er veel aandacht is voor 'schone' energie, maar zeker ook voor energiebesparing.

Geen isolatie van muren en dak kan echt niet meer en ook de isolatie van holle plafonds kan een goede oplossing zijn. En als het toch moet, dan liefst meteen goed. Met duurzame methodes en materialen zorgen wij voor optimale energiebesparing. Even investeren, maar dan hebt u ook optimale kostenbesparing.

Informatie en offerte

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Lees ook dit artikel over isolatie uit het AD.